ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo - 1. časť

ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo - 1. časť

Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – odber a úprava vzoriek, senzorická analýza, stanovenie vlhkosti, sušiny a obsahu popola a stanovenie a rozbor tukov. Okrem základného učiva obsahuje učebnica aj laboratórne cvičenia a prílohy s tabuľkami.

17 € s DPH

VYUŽITE MNOŽSTVOVÉ ZĽAVY:

21 ks a viac: 13,60 € s DPH / ks

41 ks a viac: 10,20 € s DPH / ks

ISBN: 80-89003-72-9

Kategória: Učebnice

Autor: A. Brandšteterová
Rok vydania: 2005
Jazyk: slovenský
Počet strán: 128
Rozmer (mm): 205 x 265
Hmotnosť (g): 310

Doložka MŠ SR č. CD-2005-13015/29154-30:093

Mohlo by vás zaujímať:

Táto stránka používa cookies. Viac info

Prihlásenie