ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo - 2. časť

ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo - 2. časť

Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice obsahuje informácie o posudzovaní potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy.

17 € s DPH

VYUŽITE MNOŽSTVOVÉ ZĽAVY:

21 ks a viac: 13,60 € s DPH / ks

41 ks a viac: 10,20 € s DPH / ks

ISBN: 80-8091-001-4

Kategória: Učebnice

Autor: A. Brandšteterová
Rok vydania: 2006
Jazyk: slovenský
Počet strán: 112
Rozmer (mm): 205 x 265
Hmotnosť (g): 260

Doložka MŠ SR č. CD-2005-13015/29154-30:093

Mohlo by vás zaujímať:

Táto stránka používa cookies. Viac info

Prihlásenie