ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo - 3. časť

ANALYTICKÁ CHÉMIA pre 2. ročník študijného odboru potravinárstvo - 3. časť

Učebnica obsahuje najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód, špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov – analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva a hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov.

17 € s DPH

VYUŽITE MNOŽSTVOVÉ ZĽAVY:

21 ks a viac: 13,60 € s DPH / ks

41 ks a viac: 10,20 € s DPH / ks

ISBN: 978-80-8091-054-9

Kategória: Učebnice

Autor: A. Brandšteterová
Rok vydania: 2007
Jazyk: slovenský
Počet strán: 188
Rozmer (mm): 205 x 265
Hmotnosť (g): 430

Doložka MŠ SR č. CD-2005-13015/29154-30:093

Mohlo by vás zaujímať:

Táto stránka používa cookies. Viac info

Prihlásenie