TECHNOLÓGIA pre 1. ročník UO pekár, 2. časť

TECHNOLÓGIA pre 1. ročník UO pekár, 2. časť

Súčasťou učebnice je vlastný technologický postup pri výrobe pečiva, od prípravy cesta a jeho zrenia cez jeho delenie, tvarovanie, úpravu pred samotným pečením až po jeho pečenie. V závere sa žiaci naučia hodnotiť kvalitu pečiva a oboznámia sa s podmienkami a spôsobmi jeho expedície k odberateľom. Základné učivo je doplnené rozširujúcimi informáciami, zaujímavosťami a slovníčkom cudzích a menej známych výrazov.

23 € s DPH

VYUŽITE MNOŽSTVOVÉ ZĽAVY:

21 ks a viac: 18,40 € s DPH / ks

41 ks a viac: 13,80 € s DPH / ks

ISBN: 978-80-8091-114-0

Kategória: Učebnice

Autor: G. Dubová
Rok vydania: 2008
Jazyk: slovenský
Počet strán: 84
Rozmer (mm): 210 x 295
Hmotnosť (g): 230

Doložka MŠ SR č. CD-2006-15392/36242-1:093

Mohlo by vás zaujímať:

Táto stránka používa cookies. Viac info

Prihlásenie