TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO pekár

TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO pekár

Učebnica poskytuje informácie o mikroorganizmoch v pekárskej výrobe, výrobe chlebových kvasov a cesta, technológii výroby pšenično-ražného chleba. Jednotlivé operácie sú opísané tak, ako sa realizujú v malých, stredných, ale aj veľkých priemyselných pekárňach. Pri dôležitých technologických operáciách poskytuje prehľad strojných zariadení. Súčasťou učebnice sú tiež technologické výpočty, prehľad jednotlivých druhov chleba a hodnotenie jeho kvality.

23 € s DPH

VYUŽITE MNOŽSTVOVÉ ZĽAVY:

21 ks a viac: 18,40 € s DPH / ks

41 ks a viac: 13,80 € s DPH / ks

ISBN: 978-80-8091-382-3

Kategória: Učebnice

Autor: G. Dubová
Rok vydania: 2014
Jazyk: slovenský
Počet strán: 128
Rozmer (mm): 210 x 295
Hmotnosť (g): 300

Doložka MŠVVaŠ SR č. 2014-18198/60756:4-100C

Mohlo by vás zaujímať:

Táto stránka používa cookies. Viac info

Prihlásenie