TECHNOLÓGIA pre 1. ročník UO cukrár

TECHNOLÓGIA pre 1. ročník UO cukrár

Učebnica sa zameriava na základy technológie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. V úvode sa nachádzajú informácie o histórii cukrárskej a cukrovinkárskej výroby, o hygiene a sanitácii v cukrárskej výrobe, o spôsobe prepočtu surovín potrebných na výrobu určitého množstva výrobkov. Ďalšie kapitoly sú venované technológii prípravy cukrárenských polotovarov, napr. cukrárenských náplní a krémov, cukrárenských poliev, tukových ciest či odpaľovaného cesta.

23 € s DPH

VYUŽITE MNOŽSTVOVÉ ZĽAVY:

21 ks a viac: 18,40 € s DPH / ks

41 ks a viac: 13,80 € s DPH / ks

ISBN: 80-89003-77-X

Kategória: Učebnice

Autor: G. Sládečková
Rok vydania: 2005
Jazyk: slovenský
Počet strán: 144
Rozmer (mm): 210 x 295
Hmotnosť (g): 390

Doložka MŠ SR č. CD-2005-17491/21740-1:093

Mohlo by vás zaujímať:

Táto stránka používa cookies. Viac info

Prihlásenie