TECHNOLÓGIA pre 3. ročník UO cukrár

TECHNOLÓGIA pre 3. ročník UO cukrár

VYPREDANÉ

Jednotlivé kapitoly učebnice sa venujú technologickej príprave cukrárenských ozdôb, špeciálnym výrobkom, technologickej príprave kysnutého cesta a výrobkov z kysnutého cesta, príprave reštauračných múčnikov, zmrzlín, oblátok. V závere učebnice sa nachádzajú informácie o hodnotení kvality cukrárenských výrobkov, baleniu, skladovaniu a preprave polotvarov a výrobkov a evidencii.

23 € s DPH

VYUŽITE MNOŽSTVOVÉ ZĽAVY:

21 ks a viac: 18,40 € s DPH / ks

41 ks a viac: 13,80 € s DPH / ks

Kategória: Učebnice

Autor: G. Sládečková
Rok vydania: 2009
Jazyk: slovenský
Počet strán: 168
Rozmer (mm): 210 x 295
Hmotnosť (g): 460

Doložka MŠVVaŠ SR č. 2014-872/36571:73-100C

Mohlo by vás zaujímať:

Táto stránka používa cookies. Viac info

Prihlásenie