TECHNOLÓGIA pre 1. ročník UO kuchár

TECHNOLÓGIA pre 1. ročník UO kuchár

VYPREDANÉ

Učebnica poskytuje základné a správne zásady pri predbežnej úprave surovín, tepelných úprav potravín a príprave jedál, ako sú polievky, prílohy a doplnky k jedlám, omáčky. V učebnici je tiež spracovaná problematika normovania a kalkulácie teplých jedál. Každý tematický celok obsahuje okrem teoretických poznatkov receptúry prípravy jedál doplnené o zabudnuté receptúry starých majstrov.

23 € s DPH

VYUŽITE MNOŽSTVOVÉ ZĽAVY:

21 ks a viac: 18,40 € s DPH / ks

41 ks a viac: 13,80 € s DPH / ks

ISBN: 978-80-8091-349-6

Kategória: Učebnice

Autor: D. Máziková, K. Gara, J. Gogová
Rok vydania: 2014
Jazyk: slovenský
Počet strán: 88
Rozmer (mm): 210 x 295
Hmotnosť (g): 250

Doložka MŠ SR č. CD-2007-21783/44603-1:913

Mohlo by vás zaujímať:

Táto stránka používa cookies. Viac info

Prihlásenie