TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO čašník, kuchár, hostinský

TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO čašník, kuchár, hostinský

VYPREDANÉ

Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa. V kapitolách o technológii prípravy pokrmov z mäsa sú uvedené charakteristiky a požiadavky na mäso, rozdelenie mäsa a jeho použitie z kuchynského hľadiska, vysvetlené sú tepelné úpravy pokrmov.

23 € s DPH

VYUŽITE MNOŽSTVOVÉ ZĽAVY:

21 ks a viac: 18,40 € s DPH / ks

41 ks a viac: 13,80 € s DPH / ks

ISBN: 978-80-8091-323-6

Kategória: Učebnice

Autor: Ľ. Verčimáková, D. Máziková, K. Gara, J. Motola
Rok vydania: 2013
Jazyk: slovenský
Počet strán: 88
Rozmer (mm): 210 x 295
Hmotnosť (g): 250

Doložka MŠ SR č. 2014-872/36597:78-100C

Mohlo by vás zaujímať:

Táto stránka používa cookies. Viac info

Prihlásenie