TECHNOLÓGIA pre 1. ročník UO mäsiar

TECHNOLÓGIA pre 1. ročník UO mäsiar

Učebnica sa zameriava na teoretické základy, niektoré princípy výroby a technologické postupy používané v mäsovom priemysle. Učebnica oboznamuje so základnou surovinou, jej vlastnosťami a zložením, prípravou a nákupom jatočných zvierat a organizáciou mäsového priemyslu. Učebnica svojím grafickým spracovaním a vďaka bohatému obrazovému materiálu pomáha pri rýchlejšom osvojení si učiva.

23 € s DPH

VYUŽITE MNOŽSTVOVÉ ZĽAVY:

21 ks a viac: 18,40 € s DPH / ks

41 ks a viac: 13,80 € s DPH / ks

ISBN: 80-89003-75-3

Kategória: Učebnice

Autor: E. Hudek
Rok vydania: 2005
Jazyk: slovenský
Počet strán: 72
Rozmer (mm): 210 x 295
Hmotnosť (g): 210

Doložka MŠ SR č. CD-2005-17490/21739-1:093

Mohlo by vás zaujímať:

Táto stránka používa cookies. Viac info

Prihlásenie