TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO mäsiar

TECHNOLÓGIA pre 2. ročník UO mäsiar

VYPREDANÉ

Učebnica sa venuje deleniu (rozrábaniu) mäsa a jeho triedeniu na výsek a na výrobu. V ďalších kapitolách učebnice sa žiaci naučia o význame chladenia a mrazenia mäsa, procese zrenia mäsa, o jeho delení, balení a predaji, získajú prehľad o rôznych druhoch lahôdkarských výrobkov, ich príprave a skladovaní. Záver učebnice je venovaný pomocným surovinám používaným v mäsovej výrobe, spôsobom a princípu solenia a vyfarbenia mäsa.

23 € s DPH

VYUŽITE MNOŽSTVOVÉ ZĽAVY:

21 ks a viac: 18,40 € s DPH / ks

41 ks a viac: 13,80 € s DPH / ks

ISBN: 80-8091-004-9

Kategória: Učebnice

Autor: E. Hudek
Rok vydania: 2006
Jazyk: slovenský
Počet strán: 80
Rozmer (mm): 210 x 295
Hmotnosť (g): 230

Doložka MŠ SR č. CD-2006-14295/30729-1:093

Mohlo by vás zaujímať:

Táto stránka používa cookies. Viac info

Prihlásenie